Huszonegyedik Adás

2013-04-26

Ha csütörtök akkor szerelem, romantikus dallamokkal – Csabáék menyasszonytáncának zenéjével – kezdünk. Kis ízelítő a leánykérés hangulatából.
Mesélünk Csabáék jegyesfotózásáról – az angliai útról – a fotózáshoz kapcsolódó helyszínkeresésről, a fimes témáról (spoiler: James Bond) és az instruálásról, arról ahogy én fotózom. Tervezésről, koncepcióról, kommunikációról…már megint! 🙂 Szóbakerül hűséges igáslovam a D3, mesélek a hibájáról és a megoldásról. Itt hívom fel mindenkinek a figyelmét, hogy eszetekbe NE jusson WD40-t fújni a fényképezőgépbe, mi is csak viccből beszélünk erről. A fényképezőgépeteket mindig szakszervízben javíttassátok, legjobb ha a Nikon Magyarországhoz viszitek, ott áll rendelkezésre a gyári technológia…és ez nem csak duma. Megmutatom az új névjegyem, már amennyire podcast-ben ez lehetséges, ebben az esetben elég jól működik a dolog, mert szép hangja van. Szóbakerül az esküvői ültetés, mesélünk arról, hova ültesd a fotósod, videosod. Zoli kérdésére is igyekszünk válaszolni, mesélek arról milyen lehet nekem vendégként résztvenni egy esküvőn, milyen látni egy másik fotóst munka közben.

4 hozzászólás

 1. Csaba szerint:

  Megigerem, hogy a brutal-jo eljegyzesi fotoink egyikebol podcast beharangozo foto lehet. (majd egyszer)
  😉

 2. Adri szerint:

  Sziasztok!

  Nagyon kellemes a menyasszonytánc zenéje, honnan szedtek ilyen jó francia dallamokat?

  Adri

 3. Tamas szerint:

  Ha meg nem kaptatok volna valaszt ra, egy korabbi adasban volt szo iPhone wifi airplane modbanrol, ami megy es regen is ment gond nelkul. Ha airplane modra kapcsolsz, ez kikapcsolja a wifit is, amit utana kulon vissza lehet kapcsolni.
  Jo a podcast, nyomjatok tovabb.

  • Láng Péter szerint:

   Milán megírta korábban, de nagyon hálásak vagyunk neked is. Korábban már írtam neki is, már ezért is megérte Podcast-et csinálni. 🙂