Tizenhatodik Adás – Lassú Víz Partot Mos

2013-02-21

Nem elég, hogy csúszással vettük fel a 16. adást, de sikerült nagyon fáradtan mikrofon elé ülnünk. Saját gondolatainkba beleásítva kezdünk gasztronómiai fejtegetésbe, ezért felhívom a figyelmet arra, hogy éhesen nem érdemes hallgatnod minket. Rendelj egy pizzát vagy térj be a legközelebbi Gyrososhoz, én Széna tér és Mechwart liget közti Ayasofya Gyros-t ajánlom, isteni a joghurtos padlizsán. Legjobb a városban. Az esküvői ajánlás fontosságát fejtegetve 24:31 kor érjük el a mélypontot, egy brutális ásítás formájában. Ha eddig kibírtad, innen már jó lesz: igérem. Aszisztenst keresek, Csabával ezt a kérdést boncolgattuk, majd jön egy kis technologia. (Bridge Vs. MILC Vs. SLR) A végén pedig világítástechnika minimál.

4 hozzászólás

 1. Csaba szerint:

  Azt nem mondod, hogy előhúztál a kalapodból egy képet hirtelen, amin a podcastben említett pizza és egy meztelen nő egyszerre látható ?!?!?
  😀
  Hatalmas respekt.

  Úgyamúgy furcsállom, hogy az első lapos 20 percet emelted ki a beharangozóba, a szárnyaló utolsó egy óra helyett… Persze, tudom, írjak jobbat ha akarok 🙂

 2. MiLiO szerint:

  Airplane modban be tudod kapcsolni a wifi-t. Üdv:)