Harmincadik

2013-08-07

Rocknrolla a kultfilm, repülős élmények
Esküvői amatőrfotósok és fotózó rokonok
Mikor együnk ha esküvői fotósok vagyunk?
Miért ne vállalj ingyen esküvőt?
Monti verseny és vezetni tanulás
http://totalcar.hu/tesztek/2013/08/01/bmw_i3_bemutato/

3 hozzászólás

  1. Vaclav szerint:

    Na, amit elmondtál, az mind megvolt nekem is egyszerre, az az esküvő mondjuk rémálom volt. Közeli rokonnak vállaltam el ingyen esküvőt, aztán a templomba ott volt még egy srác meg egy csaj egy-egy fényképezőgéppel, kérdeztem, hogy ezt most hogy, mondták, hogy hát ők a T. rokon batátai és őket is megkérte, hogy fotózzanak, nem is tudták, hogy lesz még valaki. Ugyanitt kicsit később megvolt a képbe beugrós unokatesó a kompakt géppel, aztán még szóvá is tette, hogy nem fér oda fotózni a tortavágáshoz, a végén meg amikor megkapták a képeket anyóspajtás szinte csak azt kérdezgette, hogy miért nincs még fotó erről meg arról. (Volt róluk, persze, de ezek szerint nem elég 🙂
    Mondjuk a szervezés is durván nehezítő körülmény volt, mert egymást érték a programok, szinte át sem értem a terem egyik végéből a másikba, máris kezdődött a tányértörés, lufitánc, vetélkedő, kérdőív, vetítés, miegymás.
    Mondjuk ez bőven szolgált tapasztalattal, mert utána saját esküvőmet meg a fotózását is elég jól sikerült megszervezni.
    Amit mondjuk szerettem az esküvőfotózásban az volt, hogy több vallás szertartását is megnézhettem, pl. egy görögkeleti vagy egy zsidó esküvő nagyon érdekes és izgalmas volt az rk. és ref. szertartások sorában.